Skip to main content

De verkoop van het middengebied gaat goed! Er zijn nog maar vier woningen beschikbaar, op www.vechtenveld.nl vindt u onder “Woningen” de actuele status.

Twee trotse kopers bij de plek waar binnenkort hun woning gebouwd gaat worden.
In de Hofgaard is alléén bouwnummer 2 nog beschikbaar: een grote twee-onder-één-kapwoning, prachtig gelegen tegenover de vrijstaande woningen van de buitenrand. Deze woning is op de begane grond al extra uitgebouwd, waardoor een woonkamer van maar liefst ruim 11 meter breed ontstaat, met deels een extra hoge nok. In totaal geniet u van maar liefst 192 m2 woonoppervlak! De koopsom is € 760.000 vrij op naam.

Bouwnummer 11 en 12 zijn twee grote en brede (6,5 meter binnenmaat!) woningen in het Bouwhuis, met zonnige west-tuinen en elk twee parkeerplaatsen in de mee-ontworpen wagenloods. Aan de voorzijde van de woning heeft u, samen met de medebewoners van het Bouwhuis en Koetshuis, een privaat voorplein met een fraaie gemetselde grote bloembak. Bouwnummer 11 (de hoekwoning) en 12 hebben respectievelijk 158 en 166 m2 woonoppervlak en kosten € 607.000 en € 619.000 vrij op naam.

Bouwnummer 20 tenslotte is één van de vier woningen in de Wintertuin, met een diepe eigen tuin aan zowel de voor- als achterzijde van de woning. U parkeert op eigen terrein en heeft aan de voorzijde een prachtig uitzicht over het plantsoentje richting het pad naar de sloepenhaven. Het huis heeft een woonoppervlak van 145 m2. Een inloopkast, extra kamers, een uitbouw met lichtstraat: in dit familiehuis is heel veel mogelijk! De koopsom bedraagt € 543.000 vrij op naam.