Skip to main content

Een eigen
ligplaats

In de
Sloepenhaven

De Vecht is de levensader van Vreeland. Het water, het vele groen en de weidse omgeving kenmerken het gebied. In Vecht en Veld willen we u optimaal laten genieten van de pracht van de Vechtstreek. Daarom realiseren we naast de villa’s een sloepenhaven, met in totaal 60 ligplaatsen. Koopt u een villa, dan krijgt u er meteen een ligplaats bij.

Varen op de Vecht is maximaal genieten. In het weekend of na het werk zorgt een rondje over de Vecht voor optimale ontspanning. Vanuit uw villa loopt u zo naar uw sloep. Met het gezin of met vrienden maakt u de mooiste tochten. Stippel zelf uw route uit of kies via het sloepennetwerk uit de mooiste routes. Zo komt u langs tal van historische plekken en bezienswaardigheden en vaart u door prachtige natuurgebieden.

Bij een tocht mag een tussenstop bij De Willigen, tussen Vreeland en Nigtevecht niet ontbreken. Op deze kaas- en ijsboerderij geniet u van de heerlijkste zelfgemaakte kazen en verschillende smaken boerenroomijs en sorbetijs. En vaart u de haven weer in, dan kunt in het havenpaviljoen gezellig iets eten of drinken. En u maakt hier natuurlijk ook even een praatje met een van de andere bewoners van Vecht en Veld.

Ook in de winter is de haven de plek voor vertier. Want inwoners van ­Vreeland en omstreken maken dan dankbaar gebruik van de naast de haven ­gelegen natuurlijke ijsbaan. In het havenpaviljoen warmt u vervolgens op met een lekker drankje.

Op de hoogte blijven?

Inschrijven op uw favoriete woning doet u middels het inschrijfformulier.

Wilt u op de hoogte blijven van het project? Vul dan uw gegevens in.