41

vergunningen definitief
de bouw gaat starten!

De laatste
villa's beschikbaar

emblem-interesse

Kenmerken

  • Royale villa met een woonoppervlakte van 195 m2
  • Roodbruin metselwerk
  • Fraaie kavel van 683 m2 waarvan 116 m2 water
  • Extra woonruimte op begane grond en verdieping door brede zij-uitbouw
  • Door grote raampartijen veel licht en fraaie zichtlijnen op het schiereiland met grote bomen
  • Standaard al voorzien van drie dakkapellen
  • Vrijstaande schuur van 6×3 meter
  • Ruimte voor 3 parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Ligplaats in de haven aan de Vecht

Vecht en Veld 41

Vecht en Veld 41 is gelegen langs het pad naar de Haven. Bij deze villa is het ‘hoofdhuis’ alleen al meer dan zes meter breed, maar de grote zijbeuk van nog eens bijna 4 meter geeft een totaal nieuwe dimensie aan de woningplattegrond. In deze zijruimte maakt u een prachtige eetkeuken zodat u in het hoofdhuis een grote woonkamer met extra TV-kamer maakt. Of plaatst u de woonkeuken juist centraal in het huis, met een gezellige half-open living in de zijkamer? Laat u de ruimte van voor tot achter doorlopen, of creëert u een speelhoek of TV-kamer? De keuze is aan u!

De indeling op de verdieping geeft u net zo veel vrijheid. De woning is nu ingedeeld met drie zeer grote slaapkamers, waarbij de inloopkast van de masterbedroom al een kamer op zich is. En ook bij deze villa kunt u op de tweede verdieping een extra badkamer of bergruimte maken.

De vriendelijke en tegelijk statige architectuur van deze villa doet denken aan de landhuizen die langs de Vecht staan. Een fraaie omlijsting van de voordeur in de voorgevel, raamhoge luiken en het houtwerk van de zij-uitbouw worden geschilderd in de kleuren die voor de Vechtstreek zo karakteristiek zijn.

De vriendelijke en tegelijk statige architectuur van deze villa doet denken aan de landhuizen die langs de Vecht staan. Een fraaie omlijsting van de voordeur in de voorgevel, raamhoge luiken en het houtwerk van de zij-uitbouw in de kleuren die voor de Vechtstreek zo karakteristiek zijn.

De achterzijde van de villa kenmerkt zich door heel veel mansglas op de begane grond en fraaie dakkapellen op de verdieping. De met dakpannen gedekte kap loopt door naar de eerste verdiepingsvloer, om op die manier een fraai aanzicht vanuit de landgoederen in de polder te bewerkstelligen. Dit is zo ontworpen bij alle villa’s waarvan de kap dwars op het Veld staat.

BEGANE GROND

EERSTE VERDIEPING

TWEEDE VERDIEPING

luiken verdieping

Voor verfraaiing van de zijgevel aan het Havenpad hebben wij ook op de verdieping luiken aangebracht.

Op de hoogte blijven?

Inschrijven op uw favoriete woning doet u middels het inschrijfformulier.

Wilt u op de hoogte blijven van het project? Vul dan uw gegevens in.