1

vergunningen definitief
de bouw gaat starten!

De laatste
villa's beschikbaar

emblem-interesse

Kenmerken

  • Royale villa met woonoppervlakte van 214 m2
  • Metselwerk roodbruin
  • Kavelgrootte inclusief deel knotwilgeneiland 959 m2, waarvan 189 m2 water
  • Zij-uitbouw over begane grond en 1e verdieping
  • Brede en diepe zonnige tuin
  • Vrijstaande schuur van 6×3 meter
  • Ruimte voor 3 parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Haag van Portugese Laurier aan de rechter-straatzijde inbegrepen
  • Ligplaats in de haven aan de Vecht

Vecht en Veld 1

Het bijzondere ontwerp van Vecht en Veld 1 maakt deze villa zowel rijk als chique ingetogen. Deze villa staat op een hoek, en elke buitengevel is totaal anders en uniek ontworpen. De voorgevel heeft op de begane grond vier statige ramen met elk een klassieke roedeverdeling. De verdieping heeft aan alle zijden vierkante ramen met dito roedeverdeling.

De linkerzijgevel herbergt de entree van de woning met fraaie zijramen en een kleine luifel boven de voordeur. in de rechterzijgevel is een modern eigentijdse aanbouw ontworpen, volledig in hout. Deze uitbouw geeft geweldige woningplattegronden want op de begane grond is uw woonkamer meer dan 8 meter breed en op de verdieping zorgt het voor een speelse plattegrond van de masterbedroom. Door de grote moderne puien ervaart u maximaal het binnen-buitengevoel. De combinatie waar klassiek en modern samenkomen maakt deze woning extra bijzonder.

Eenmaal in de woning valt meteen op hoe ruimtelijk en licht de begane grond is. De verdiepingshoge ramen in de standaard al aanwezige uitbouw van de zijgevel zijn
meteen een echte blikvanger. Alle ruimte voor een schitterende woonkeuken en een grote living. We zijn benieuwd naar de indeling die u laat realiseren!

Op de verdieping vindt u standaard al drie slaapkamers, een ruime badkamer en separaat toilet. Op de zolder bevindt zich de techniekkamer en veel extra ruimte om zelf in te delen, er is standaard al een dakkapel aan de straatzijde aan de woning toegevoegd.

BEGANE GROND

EERSTE VERDIEPING

TWEEDE VERDIEPING

Dakkapel aan de straatzijde

Extra bij deze woning is de dakkapel aan de straatzijde, hierdoor heeft u een zolderverdieping met extra ruimte en veel daglicht.

Op de hoogte blijven?

Inschrijven op uw favoriete woning doet u middels het inschrijfformulier.

Wilt u op de hoogte blijven van het project? Vul dan uw gegevens in.