13

De verkoop
is gestart!

Bekijk
de villa's

emblem-interesse

Kenmerken

  • Royale villa met een woonoppervlakte van 195 m2
  • Kleurstelling roodbruin metselwerk
  • Fraaie kavel van 669 m2 waarvan 100 m2 water
  • Extra woonruimte op begane grond en verdieping door brede zij-uitbouw
  • Door grote raampartijen veel licht en fraaie zichtlijnen over het veld
  • Standaard al voorzien van drie dakkapellen
  • Vrijstaande schuur van 6×3 meter
  • Ruimte voor 3 parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Ligplaats in de haven aan de Vecht
  • Koopsom € 1.160.000,- v.o.n.

vecht en veld 13

Vecht en Veld 13 kijkt prachtig uit over de landerijen. Bij deze villa is het ‘hoofdhuis’ alleen al meer dan zes meter breed maar de grote zijbeuk van nog eens bijna 4 meter geeft een totaal nieuwe dimensie aan de woningplattegrond. In deze zijruimte maakt u een prachtige eetkeuken zodat u in het hoofdhuis een grote woonkamer met extra TV-kamer maakt. Of plaatst u de woonkeuken juist centraal in het huis, met een gezellige half-open living in de zijkamer? Laat u de ruimte van voor tot achter doorlopen, of creëert u een speelhoek of TV-kamer? De keuze is aan u!

De indeling op de verdieping geeft u net zo veel vrijheid. De woning is nu ingedeeld met drie zeer grote slaapkamers, waarbij de inloopkast van de masterbedroom al een kamer op zich is. En ook bij deze villa kunt u op de tweede verdieping een extra badkamer of bergruimte maken.

De vriendelijke en tegelijk statige architectuur van deze villa doet denken aan de landhuizen die langs de Vecht staan. Een fraaie omlijsting van de voordeur in de voorgevel, raamhoge luiken en het houtwerk van de zij-uitbouw worden geschilderd in de kleuren die voor de Vechtstreek zo karakteristiek zijn.

De achterzijde van de villa kenmerkt zich door veel manshoog glas op de begane grond en fraaie dakkapellen op de verdieping. De met dakpannen gedekte kap loopt door naar de eerste verdiepingsvloer, om op die manier een fraai aanzicht vanuit de landgoederen in de polder te bewerkstelligen. Dit is zo ontworpen bij alle villa’s waarvan de kap dwars op het Veld staat. Deze villa heeft tevens 1 extra dakkapel aan de voorzijde en twee dakkapellen aan de achterzijde.

BEGANE GROND

EERSTE VERDIEPING

TWEEDE VERDIEPING

Zijbeuk

Bij deze villa is het ‘hoofdhuis’ alleen al meer dan zes meter breed, maar de grote zijbeuk van nog eens bijna 4 meter geeft een totaal nieuwe dimensie aan de woningplattegrond.

Downloads

Woningbrochure
Verkooptekeningen
Optietekeningen
Technische omschrijving
Koperskeuzelijst opties

Op de hoogte blijven?

Inschrijven op uw favoriete woning doet u middels het inschrijfformulier.

Wilt u op de hoogte blijven van het project? Vul dan uw gegevens in.