21

vergunningen definitief
de bouw gaat starten!

De laatste
villa's beschikbaar

emblem-interesse

Kenmerken

  • Statige witte villa met een woonoppervlakte van 198 m2
  • Brede hoekkavel van 725 m2 waarvan 101 m2 water
  • Begane grond voorzien van lichte zij-erker, met daarop een balkon voor de verdieping
  • Woning gelegen naast autovrij (speel)plantsoen
  • Grote tuin rondom de villa
  • Vrijstaande schuur van 6×3 meter
  • Ruimte voor 4 parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Ligplaats in de haven aan de Vecht
  • Koopsom € 1.230.000

vecht en veld 21

Vecht en Veld 21 is een statige witte villa, en dit beeld wordt versterkt door de tuitgevel en de hoger opgemetselde kopgevels ter hoogte van de dakgoten. Fraaie grijze luiken in de voorgevel en een klassieke omlijsting rond de fraaie voordeur maken het beeld af. Vanuit de woonkamer kijkt u prachtig uit over de landerijen. De linkerkant van de woning blijft vrij omdat daar – in het verlengde van de gemetselde bloembak tussen het Koetshuis en het Bouwhuis – een plantsoentje met speelvoorziening wordt gerealiseerd. Bij dit huis is alles net een slag groter. Bijvoorbeeld de breedte van de villa, met een binnenmaat van 6,37 meter en een inwendige lengte van bijna 12 meter. Op de begane grond is deze nog eens extra groot door middel van een fraaie erker met roedeverdeling in de zijgevel. Rond de entreehal, die centraal in de woning gelegen is, heeft u alle ruimte voor een mooie indeling van uw woonverdieping. Bijvoorbeeld met een groot kookeiland, van waar u uitzicht heeft op de diepe achtertuin.

De eerste verdieping heeft een ruime overloop van waaruit de drie ruime slaapkamers, badkamer en een toilet bereikbaar zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om de hoofdslaapkamer over de volle breedte van de achtergevel te positioneren. Eén van de slaapkamers heeft bovendien een balkon boven op de zij-erker. De zolderverdieping is extra ruimtelijk door de hoge nok, en beschikt standaard al over een techniekruimte en een grote open zolderruimte. U deelt deze naar wens in, met bijvoorbeeld een extra badkamer, werkkamer of slaapkamer.

Eén van de slaapkamers heeft een balkon boven op de zij-erker met uitzicht op het plantsoentje in het verlengde van de gemetselde bloembak tussen het Koetshuis en het Bouwhuis.

BEGANE GROND

BEGANE GROND

EERSTE VERDIEPING

TWEEDE VERDIEPING

Zijgevel erker

Eén van de slaapkamers heeft een balkon boven op de zij-erker met uitzicht op het plantsoentje dat in het verlengde van de gemetselde bloembak tussen het Koetshuis en de Wagenloods ligt.

Downloads

Woningbrochure
Verkooptekeningen
Optietekeningen
Technische omschrijving
Koperskeuzelijst opties

Op de hoogte blijven?

Inschrijven op uw favoriete woning doet u middels het inschrijfformulier.

Wilt u op de hoogte blijven van het project? Vul dan uw gegevens in.