23

vergunningen definitief
de bouw gaat starten!

De laatste
villa's beschikbaar

emblem-interesse

Kenmerken

  • Royale villa met een woonoppervlakte van 195 m2
  • Ruime kavel van 710 m2 waarvan 101 m2 water
  • Gemetselde buitengevels, charmante zijbeuk uitgevoerd met houten gevel
  • Door zijbeuk veel extra ruimte op begane grond en verdieping
  • Grote glaspartijen in zij- en achtergevel
  • Woning gelegen naast autovrij (speel)plantsoen
  • Vrijstaande schuur van 6×3 meter
  • Ruimte voor 3 parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Ligplaats in de haven aan de Vecht
Blijf op de hoogte

vecht en veld 23

Bij deze in roodbruine tinten gemetselde villa is het ‘hoofdhuis’ alleen al meer dan zes meter breed, maar de grote zijbeuk van nog eens bijna 4 meter geeft een totaal nieuwe dimensie aan de woningplattegrond.
In deze zijruimte maakt u een prachtige eetkeuken zodat u in het hoofdhuis een grote woonkamer met extra TV-kamer maakt. Of plaatst u de woonkeuken juist centraal in het huis, met een gezellige half-open living in de zijkamer? Laat u de ruimte van voor tot achter doorlopen, of creëert u een speelhoek of TV-kamer? De keuze is aan u!
De indeling op de verdieping geeft u net zo veel vrijheid. De woning is nu ingedeeld met drie zeer grote slaapkamers, waarbij de inloopkast van de masterbedroom al een kamer op zich is. En ook bij deze villa kunt u op de tweede verdieping een extra badkamer of bergruimte maken. Standaard hebben wij voor u al een afgesloten techniekruimte en dakkapel aangebracht.
De vriendelijke en tegelijk statige architectuur van deze villa doet denken aan de landhuizen die langs de Vecht staan. Een fraaie omlijsting van de voordeur in de voorgevel, raamhoge luiken en het houtwerk van de zij-uitbouw worden geschilderd in de kleuren die voor de Vechtstreek zo karakteristiek zijn.

De achterzijde van de villa kenmerkt zich door veel manshoog glas op de begane grond en fraaie dakkapellen op de verdieping. De met dakpannen gedekte kap loopt door naar de eerste verdiepingsvloer, om op die manier een fraai aanzicht vanuit de landgoederen in de polder te bewerkstelligen. Dit is zo ontworpen bij alle villa’s waarvan de kap dwars op het Veld staat.

Voor extra verdiepingsruimte is het dak aan de voorzijde voorzien van een dakkapel, en twee dubbele dakkapellen aan de veldzijde. De rechterkant van de woning blijft vrij omdat daar – in het verlengde van de gemetselde bloembak tussen het Koetshuis en het Bouwhuis – een plantsoentje met speelvoorziening wordt gerealiseerd.

BEGANE GROND

EERSTE VERDIEPING

TWEEDE VERDIEPING

luiken verdieping

Voor verfraaiing van de zijgevel aan het plantsoen hebben wij ook op de verdieping luiken aangebracht.

Op de hoogte blijven?

Inschrijven op uw favoriete woning doet u middels het inschrijfformulier.

Wilt u op de hoogte blijven van het project? Vul dan uw gegevens in.