31

vergunningen definitief
de bouw gaat starten!

De laatste
villa's beschikbaar

emblem-interesse

Kenmerken

  • Royale villa met woonoppervlakte van 213 m2
  • Kavelgrootte 720 m2, waarvan 102 m2 water
  • Charmante zijbeuk uitgevoerd met houten gevel
  • Brede en diepe zonnige tuin met uitzicht over de velden
  • Vrijstaande schuur van 6×3 meter
  • Ruimte voor 3 parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Ligplaats in de haven aan de Vecht

vecht en veld 31

Het bijzondere ontwerp van Vecht en Veld 31 maakt deze villa zowel rijk als ingetogen chique. De buitengevel is ontworpen in een gemêleerde metselsteen. De voorgevel heeft op de begane grond vier statige ramen met elk een klassieke roedeverdeling.

De linkerzijgevel herbergt de entree van de woning met fraaie zijramen en een kleine luifel boven de voordeur. in de rechterzijgevel is een modern eigentijdse aanbouw ontworpen, volledig in hout. Deze uitbouw geeft geweldige woningplattegronden want op de begane grond is uw woonkamer meer dan 8 meter breed en op de verdieping zorgt het voor een speelse plattegrond van de masterbedroom. Door de grote moderne puien ervaart u maximaal het binnen-buitengevoel. De combinatie waar klassiek en modern samenkomen maakt deze woning extra bijzonder.

Eenmaal in de woning valt meteen op hoe ruimtelijk en licht de begane grond is. De verdiepingshoge ramen in de standaard al aanwezige uitbouw van de zijgevel zijn meteen een echte blikvanger. Alle ruimte voor een schitterende woonkeuken en een grote living. We zijn benieuwd naar de indeling die u laat realiseren!

Op de verdieping vindt u standaard al drie slaapkamers, een ruime badkamer, en separaat toilet. Op de zolder bevindt zich de techniekkamer en veel extra ruimte om zelf in te delen.

BEGANE GROND

EERSTE VERDIEPING

TWEEDE VERDIEPING

glazen pui in uitbouw

Eenmaal in de woning valt meteen op hoe ruimtelijk en licht de begane grond is. De verdiepingshoge ramen in de standaard al aanwezige uitbouw van de zijgevel zijn meteen een echter blikvanger.

Op de hoogte blijven?

Inschrijven op uw favoriete woning doet u middels het inschrijfformulier.

Wilt u op de hoogte blijven van het project? Vul dan uw gegevens in.