39

vergunningen definitief
de bouw gaat starten!

De laatste
villa's beschikbaar

emblem-interesse

Kenmerken

  • Bijzonder royaal landhuis met een woonoppervlakte van 266 m2
  • Grote hoekkavel van 1.093 m2 waarvan 311 m2 water
  • Aan twee zijden water voor extra privacy
  • Berging in tuin met charmant zadeldak
  • Direct naast wandelpad richting Haven en de Vecht
  • Masterbedroom met inloopkast en badkamer en-suite
  • Standaard twee badkamers en vier slaapkamers
  • In basis al voorzien van diverse dakkapellen, daardoor veel extra ruimte
  • Ruimte voor 4 parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Ligplaats in de haven aan de Vecht

Vecht en Veld 39

Met een woonoppervlak van maar liefst 266 m2 is villa 39 één van de grootste huizen in het plan. Het ontwerp in wit gekeimd metselwerk straalt dat ook uit, met een brede statige voorgevel waarin de entree is verwerkt en een rechthoekig georiënteerde footprint van ruim 11 bij 11 meter. Een fraaie sierlijst rond de voordeur, hoge ramen, luiken en dakgoten met houten klossen stralen klasse uit. Ook de garage heeft standaard een zadeldak in plaats van een plat dak, voor nog meer ruimte.

De ligging is prachtig – pal naast het pad richting de haven aan de Vecht, waarin uw sloepenligplaats zich bevindt. Met fraai uitzicht over de landerijen van Vreeland is huisnummer 39 met recht een landhuis te noemen.

De entree en hal aan de voorgevel zorgen voor een U-vormige woonkamer op de begane grond. Grote glaspartijen en dubbel openslaande deuren brengen het buitenleven naar binnen. Door het grote oppervlak kunt u veel kanten op, als u gaat bepalen waar u uw keuken, kookeiland, zitgedeelten of TV-kamer wenst. Maar vanuit bijna alle ruimten kijkt u prachtig uit over de landerijen!

De standaard al aanwezige uitbouw aan de achterzijde loopt door in de eerste verdieping, en dit geeft u veel extra ruimte. Bijvoorbeeld voor drie grote slaapkamers en twee badkamers. De masterbedroom met eigen badkamer en ruime inloopkast lijkt een heel eigen afdeling in het huis te beslaan.

Op de tweede verdieping bevinden zich standaard ramen in de zijgevels en 2 ruime dakkapellen, waardoor u daar, naast de technische ruimte, nog diverse indelingen met veel licht kunt (laten) realiseren.

BEGANE GROND

EERSTE VERDIEPING

TWEEDE VERDIEPING

Luiken aan de voorzijde en aan de zijde van het Havenpad

Op de hoogte blijven?

Inschrijven op uw favoriete woning doet u middels het inschrijfformulier.

Wilt u op de hoogte blijven van het project? Vul dan uw gegevens in.