49

vergunningen definitief
de bouw gaat starten!

De laatste
villa's beschikbaar

emblem-interesse

kenmerken

  • Royale villa met woonoppervlakte van 213 m2
  • Kavelgrootte 1043 m2, waarvan 275 m2 water
  • Charmante zijbeuk uitgevoerd met houten gevel
  • Statige gevel met aan voorzijde maar liefst 10 ramen met roedeverdeling
  • Brede en diepe tuin met uitzicht op de watergangen van de historische plantage
  • Vrijstaande schuur van 6×3 meter
  • Ruimte voor 3 parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Ligplaats in de haven aan de Vecht

Vecht en Veld 49

Vecht en Veld 49 wordt gebouwd op een grote kavel van meer dan 1.000 m2. Gelegen op het zuidwesten, en uitkijkend op de historische plantage. Het bijzondere ontwerp van Vecht en Veld 49 maakt deze villa zowel rijk als ingetogen chique.

De buitengevel is ontworpen in een genuanceerde metselsteen. De voorgevel heeft op de begane grond vier statige ramen met elk een klassieke roedeverdeling.
De linkerzijgevel herbergt de entree van de woning met fraaie zijramen en een kleine luifel boven de voordeur. In de rechterzijgevel is een modern eigentijdse aanbouw ontworpen, volledig in hout. Deze uitbouw geeft geweldige woningplattegronden want op de begane grond is uw woonkamer meer dan 8 meter breed en op de verdieping zorgt het voor een speelse plattegrond van de masterbedroom. Door de grote moderne puien ervaart u maximaal het binnen-buitengevoel. De combinatie waar klassiek en modern samenkomen maakt deze woning extra bijzonder.

Eenmaal in de woning valt meteen op hoe ruimtelijk en licht de begane grond is. De verdiepingshoge ramen in de standaard al aanwezige uitbouw van de zijgevel zijn meteen een echte blikvanger. Alle ruimte voor een schitterende woonkeuken en een grote living. We zijn benieuwd naar de indeling die u laat realiseren!

Op de verdiepingen vindt u standaard al vier slaapkamers, een ruime badkamer, tweede toilet, techniekkamer en veel extra ruimte. Graag praten we met u door over de verdere indelingsmogelijkheden.

BEGANE GROND

EERSTE VERDIEPING

TWEEDE VERDIEPING

houten zij-uitbouw met eigen kap

In de rechterzijgevel bevindt zich een modern eigentijdse aanbouw ontworpen volledig in hout. Door de grote moderne puien ervaart u maximaal het binnen-buiten gevoel. Deze combinatie waar klassiek en modern samenkomen maakt deze woning extra bijzonder.

Op de hoogte blijven?

Inschrijven op uw favoriete woning doet u middels het inschrijfformulier.

Wilt u op de hoogte blijven van het project? Vul dan uw gegevens in.