53

vergunningen definitief
de bouw gaat starten!

De laatste
villa's beschikbaar

emblem-interesse

Kenmerken

  • Statige gemetselde villa met een woonoppervlakte van 198 m2
  • Kavel van 760 m2 waarvan 193 m2 water
  • Gelegen naast waterpartij voor extra privacy
  • Twee dakkapellen op zolderverdieping
  • Diverse uitbreidingsmogelijkheden
  • Vrijstaande schuur van 6×3 meter
  • Ruimte voor 3 parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Ligplaats in de haven aan de Vecht

Vecht en Veld 53

Met de kap dwars op de weg is Vecht en Veld 53 een statige villa, en dit beeld wordt versterkt door bijvoorbeeld de tuitgevel en de hoger opgemetselde kopgevels ter hoogte van de dakgoten. Fraaie grijze luiken in de voorgevel en een klassieke omlijsting rond de fraaie voordeur maken het beeld af. Naast de villa ligt aan de linkerzijde een dwarssloot, die van de achtergelegen historische plantage optisch doorloopt tot ver de polder Dorsserwaard in.

Bij dit huis is alles net een slag groter. Bijvoorbeeld de breedte van de villa, met een binnenmaat van 6,37 meter en een inwendige lengte van bijna 12 meter. Dit geeft ruimte voor extra luxe. Of u maakt de begane grond extra groot door middel van uitbouwen zoals een erker in de zijgevel. Rond de entreehal, die centraal in de woning gelegen is, heeft u alle ruimte voor een mooie indeling van uw woonverdieping. Bijvoorbeeld met een groot kookeiland, vanwaar u uitzicht heeft op de diepe achtertuin en de bomen van de plantage.

De eerste verdieping heeft een ruime overloop van waaruit de drie ruime slaapkamers, badkamer en een toilet bereikbaar zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om de masterbedroom over de volle breedte van de achtergevel te positioneren.

De zolderverdieping is extra ruimtelijk door de hoge nok en beschikt standaard al over een techniekruimte en een grote open zolderruimte. U deelt deze naar wens in, met bijvoorbeeld een extra badkamer, werkkamer of slaapkamer. Standaard voorzien van 2 dakkapellen voor nog meer ruimte.

BEGANE GROND

EERSTE VERDIEPING

TWEEDE VERDIEPING

Dakkapellen

De meegeleverde dakkapellen in de voorzijde van het dakvlak geven extra ruimte op de zolder.

Op de hoogte blijven?

Inschrijven op uw favoriete woning doet u middels het inschrijfformulier.

Wilt u op de hoogte blijven van het project? Vul dan uw gegevens in.