55

vergunningen definitief
de bouw gaat starten!

De laatste
villa's beschikbaar

emblem-interesse

Kenmerken

  • Statige wit gekeimde villa met een woonoppervlakte van 196 m2
  • Kavel van 891 m2 waarvan 255 m2 water
  • Gelegen naast waterpartij voor extra privacy
  • Diverse uitbreidingsmogelijkheden
  • Vrijstaande schuur van 6×3 meter
  • Ruimte voor 3 parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Ligplaats in de haven aan de Vecht

Vecht en Veld 55

Vecht en Veld 55 is een statige witte villa, en dit beeld wordt versterkt door bijvoorbeeld de gemetselde rollagen in de gevels, de tuitgevel en de hoger opgemetselde kopgevels ter hoogte van de dakgoten. Fraaie grijze luiken in de voorgevel en een klassieke omlijsting rond de fraaie voordeur maken het beeld af. Naast de villa ligt aan de rechterzijde een dwarssloot, die optisch van de achtergelegen historische plantage doorloopt tot aan het veld.

Bij dit huis is alles net een slag groter. Bijvoorbeeld de breedte van de villa, met een binnenmaat van 6,37 meter en een inwendige lengte van bijna 12 meter. Dit geeft ruimte voor extra luxe. Of u maakt de begane grond extra groot door middel van een aanbouw aan de achterzijde. Rond de entreehal, die centraal in de woning gelegen is, heeft u alle ruimte voor een mooie indeling van uw woonverdieping. Bijvoorbeeld met een groot kookeiland, vanwaar u uitzicht heeft op de diepe achtertuin.

De eerste verdieping heeft een ruime overloop van waaruit de drie ruime slaapkamers, badkamer en een toilet bereikbaar zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om de hoofdslaapkamer over de volle breedte van de achtergevel te positioneren.

De zolderverdieping is extra ruimtelijk door de hoge nok en beschikt standaard al over een techniekruimte en een grote open zolderruimte. U deelt deze naar wens in, met bijvoorbeeld een extra badkamer, werkkamer of slaapkamer.

BEGANE GROND

EERSTE VERDIEPING

TWEEDE VERDIEPING

Ruime kavel en tuin met aan twee zijden water

Op de hoogte blijven?

Inschrijven op uw favoriete woning doet u middels het inschrijfformulier.

Wilt u op de hoogte blijven van het project? Vul dan uw gegevens in.