57

De verkoop
is gestart!

Bekijk
de villa's

emblem-interesse

Kenmerken

  • Zeer royale villa met een woonoppervlakte van 166 m2
  • Ruime kavel van 592 m2 waarvan 78 m2 water
  • Lichte woonkamer door grote raampartijen
  • Fraai houtwerk in luifel en gedetailleerde dakgoot
  • Diverse uitbreidingsmogelijkheden
  • Vrijstaande schuur van 6×3 meter
  • Ruimte voor 3 parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Ligplaats in de haven aan de Vecht

vecht en veld 57

Bij villa 57 wordt de kap parallel aan de straat geplaatst, en bestaan de gevels uit fraai genuanceerd metselwerk. De woning heeft een hoofdplattegrond die op de begane grond bestaat uit 63 m2 oppervlak. De hele woning is ruim 7 meter breed en heeft de voordeur in de voorgevel. De geaccentueerde vensterbanken, fraai ontworpen dakgoot en de brede luifel boven de voordeur geven deze villa haar karakter.

Aan de buitenzijde is er, met een Vechtse kleurstelling, een houten uitbouw aan de achterkant van het huis geplaatst. Dit is slechts optisch en zorgt ervoor dat aan de binnenzijde naadloos een woningdiepte van maar liefst 10,5 meter wordt bereikt. En toch is die woonkamer heerlijk licht, door de twee verdiepingshoge ramen in de zijgevel van de ‘uitbouw’ en de overige raampartijen in de andere gevels.

Twee dubbele dakkapellen aan de achterzijde zijn bij deze villa standaard inbegrepen. Op de verdiepingen vindt u verder een grote masterbedroom met inloopkast, twee extra slaapkamers, een grote badkamer, separaat toilet en een technische ruimte (met onder meer ruimte voor de wasapparatuur) en een zolderkamer. Of deelt u het huis helemaal anders in, met een grote masterbedroom en eigen badkamer op de tweede verdieping en een extra ruimte op de eerste verdieping? De keus is aan u!

BEGANE GROND

EERSTE VERDIEPING

TWEEDE VERDIEPING

Openslaande deuren naar de tuin

Via de openslaande deuren komt u in de tuin grenzend aan de historische plantage.

Op de hoogte blijven?

Inschrijven op uw favoriete woning doet u middels het inschrijfformulier.

Wilt u op de hoogte blijven van het project? Vul dan uw gegevens in.