65

vergunningen definitief
de bouw gaat starten!

De laatste
villa's beschikbaar

emblem-interesse

Kenmerken

  • Statige villa met een woonoppervlakte van 196 m2
  • Kavel van 662 m2 waarvan 87 m2 water
  • Gelegen naast Huis Vecht en Veld, het hoofdhuis van de buitenplaats
  • Fraaie luiken in de voorgevel
  • Diverse uitbreidingsmogelijkheden
  • Vrijstaande schuur van 6×3 meter
  • Ruimte voor 3 parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Ligplaats in de haven aan de Vecht

vecht en veld 65

Vecht en Veld 65 is een statige villa, en dit beeld wordt versterkt door bijvoorbeeld de tuitgevel en de hoger opgemetselde kopgevels ter hoogte van de dakgoten. Fraaie grijze luiken in de voorgevel en een klassieke omlijsting rond de fraaie voordeur maken het beeld af. Het huis wordt gebouwd rechts naast “Huis Vecht en Veld”, het landhuis waaromheen dit project ontworpen is.

Bij dit huis is alles net een slag groter. Bijvoorbeeld de breedte van de villa, met een binnenmaat van 6,37 meter en een inwendige lengte van bijna 12 meter. Dit geeft ruimte voor extra luxe. Of u maakt de begane grond extra groot door middel van een aanbouw aan de achterzijde. Rond de entreehal, die centraal in de woning gelegen is, heeft u alle ruimte voor een mooie indeling van uw woonverdieping. Bijvoorbeeld met een groot kookeiland, vanwaar u uitzicht heeft op de diepe achtertuin.

De eerste verdieping heeft een ruime overloop van waaruit de drie ruime slaapkamers, badkamer en een toilet bereikbaar zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om de masterbedroom over de volle breedte van de achtergevel te positioneren.

De zolderverdieping is extra ruimtelijk door de hoge nok en beschikt standaard al over een techniekruimte en een grote open zolderruimte. U deelt deze naar wens in, met bijvoorbeeld een extra badkamer, werkkamer of slaapkamer.

BEGANE GROND

EERSTE VERDIEPING

TWEEDE VERDIEPING

Openslaande deuren

Openslaande deuren waardoor u in de achtertuin komt grenzend aan de historische plantage.

Op de hoogte blijven?

Inschrijven op uw favoriete woning doet u middels het inschrijfformulier.

Wilt u op de hoogte blijven van het project? Vul dan uw gegevens in.