vergunningen definitief
de bouw gaat starten!

De laatste
villa's beschikbaar

emblem-interesse

Kenmerken

 • Huis ‘Vecht en Veld’ is het hoofdhuis van de buitenplaats

 • Een symmetrisch vormgegeven woning met een woonoppervlak vanaf 343 m2

 • Royale kavel van 1.080 m2 waarvan 144 m2 water

 • Ontworpen indeling is bij de prijs inbegrepen

 • Optioneel twee sessies met architect inclusief tekenwerk voor een indeling naar wens

 • Varianten met bijvoorbeeld een serre, veranda en balkon aan de achterzijde zijn mogelijk

 • Optioneel een kelder onder de gehele woning

 • Uitzicht op de oude ‘Vecht’ en uitzicht op het ‘Veld’

 • Ruimte voor 4 parkeerplaatsen op eigen terrein

 • Dubbele garage met mansarde kap

 • Ligplaats in de haven aan de Vecht

Het project Vecht en Veld is opgezet als een ­authentieke Buitenplaats, met een Hoofdhuis, ­Koetshuis, Bouwhuis, Oranjerie, Wintertuin en ­Hofgaard. Huis Vecht en Veld is dit hoofdhuis, ­waaromheen het hele project is vormgegeven.

In alles is deze villa speciaal. Een grote kavel van meer dan 1.000 m2, aan de voorzijde ­zichtlijnen over het Voorhof, langs het Koetshuis en het ­Bouwhuis tot in het Veld. Een diepe achtertuin met uitzicht over de historische Plantage tot op de Oude Vecht.

De buitengevel wordt uitgevoerd in een fraaie ­roodbruine baksteen en een dak met grijze ­pannen. De symmetrische vormgeving accentueert de ­prominente plek die Huis Vecht en Veld inneemt in dit project en de stenen lijsten rondom de ­entree en bovengelegen dubbele deuren versterken dit effect. De rollagen in het metselwerk, de fraai ­afgewerkte daklijsten en de vier schoorstenen op het dak ­maken het beeld compleet. Het wapen van ­Buitenplaats Vecht en Veld is in de gevel ­verwerkt. Het huis is tevens standaard voorzien van vijf ­dakkapellen en een balkon aan de voorzijde.

Dit huis is bijzonder ruim; meer dan 340 m2 ­woonoppervlak, nog extra uit te breiden door een serre met balkon en een veranda naar 368 m2.

Als u op de bouwtekeningen de doorsnede van de villa bekijkt, wordt duidelijk wat een enorm ­volume tot uw beschikking staat. De begane grond is 3.10 meter hoog, de verdieping 2.60 meter en de zolderverdieping is bij dit huis niet het sluitstuk, daarboven is nog genoeg ruimte voor de aangebrachte vliering als bergruimte. Het hele huis heeft een hoogte van ruim 12 meter, een breedte van 17 meter en een diepte van bijna 10 meter.

De indelingsmogelijkheden zijn ­eindeloos – dat ­beseffen we. Daarom mag u op onze kosten in twee sessies met de architect om tafel, om de indeling ­geheel naar uw wens uit te werken. De bouwaannemer laat u graag ­weten wat de mogelijkheden binnen het budget zijn.

Toch hebben we alvast ter inspiratie een fraaie indeling ontworpen. Onderstaand nemen we deze graag met u door.

De symmetrische begane grond is ­ontworpen rond de centraal gelegen entreehal. Via de dubbel openslaande entreedeur betreedt u de villa, ­waarna u de keuze heeft uit vier richtingen; via de dubbele deuren naar de ­lichte ­woonkamer aan uw linkerhand, de ­royale woonkeuken aan uw rechterhand of de knusse tuinkamer rechtdoor. De ­trappartij naar de verdiepingen ­bevindt zich ­tenslotte ook in deze ­entreehal. De drie kamers onderscheiden zich door de hoeveelheid ruimte en ontwerpmogelijk­heden.

BEGANE GROND

EERSTE VERDIEPING

TWEEDE VERDIEPING

Een uniek ontwerp voor uw villa

Wilt u de gehele woonverdieping in open ­verbinding met elkaar? Wilt u functies mengen of juist ­gescheiden ­houden? Een open keuken of een extra bijkeuken? ­Eigenlijk is alles mogelijk. De architect heeft de villa zo ontworpen, dat u met eindeloos plezier van Huis Vecht en Veld kunt gaan genieten. Elke dag weer. Hoe u precies de woning naar uw wens gaat indelen, daar begeleiden we u graag mee.

Op de eerste verdieping zijn de ruimten rond de statige overloop en prachtige vide ­gesitueerd. Veel lichtinval krijgt u van de ­dubbel openslaande deuren die leiden naar het balkon aan de voorgevel van de villa. In het ontwerp vindt u een prachtige ­masterbedroom die de gehele linkervleugel van de ­villa ­beslaat. Uiteraard mag een ruime walk-in closet en ­eigen badkamer niet ontbreken. De ­rechtervleugel van het huis is ingedeeld met twee royale slaapkamers en een daartussenin gelegen badkamer. Tenslotte vindt u op deze verdieping een centraal gelegen wasruimte.

De tweede verdieping voegt nog meer ­ruimte toe. Verschillende bergruimten, de ruimte voor techniek en drie bijzonder grote ­kamers ­completeren de villa. De vijf charmante ­dakkapellen zorgen voor meer dan voldoende lichtinval.

Op de hoogte blijven?

Inschrijven op uw favoriete woning doet u middels het inschrijfformulier.

Wilt u op de hoogte blijven van het project? Vul dan uw gegevens in.