Skip to main content

We zijn er trots op dat onze villabouwer Thuis in Bouwen onlangs is uitgeroepen tot beste bouwer in Nederland: beoordeeld met een gemiddelde van 9,2 door hun opdrachtgevers!

Met plezier zijn ze aan de slag op de bouwplaats in Vreeland en gaan voor elke koper een prachtige woning creëren. Na de ondertekening van de contracten wordt u uitgenodigd in hun showroom, zodat u veel van de materialen kunt zien voordat u uw keuzes maakt.

Het vaarseizoen is geopend!

Bij elke villa hoort standaard een inbegrepen ligplaats in de sloepenhaven, direct aan de Vecht. Vaart u na het avondeten een stuk richting Amsterdam of geniet u van de buitenplaatsen richting Utrecht? Wij kunnen in elk geval niet wachten op de mooie zomeravonden!

Als u nu bij de sloepenhaven staat, dan kunt u zich goed voorstellen hoe gezellig het op en rond het water gaat worden. De eerste bootjes liggen al aangemeerd. We nodigen u van harte uit een tochtje te gaan maken. Grote kans dat u uw medebewoners van Vecht en Veld tegenkomt!

Nog maar 4 villa’s beschikbaar

Sinds de start van de verkoop hebben inmiddels 34 kopers een handtekening gezet. Met deze handtekeningen is de aannemer aan de slag gegaan om de prachtige villa’s voor hen te realiseren. En dat op een unieke historische locatie tussen Amsterdam en Utrecht. Met voor elke villa een eigen ligplaats in de sloepenhaven aan de Vecht: laat het voorjaar maar komen!

Vecht en Veld 21

Kijkt u ‘s ochtends graag vanaf het aan uw slaapkamer grenzende balkon over de landerijen? Bij Vecht en Veld 21 wordt dat werkelijkheid. In een villa van bijna 200 M2 woonoppervlak op een riante kavel van 725 M2 voor € 1.230.000 vrij op naam.

Kenmerken Villa 21

Of bent u op zoek naar nog meer ruimte?

Vecht en Veld 25

Op Vecht en Veld 25 krijgt u alle ruimte. Maar liefst 226 M2 woonoppervlak op een kavel van ruim 900 M2. Een unieke villa voor een vrij op naam prijs van € 1.460.000.

Neemt u gerust een kijkje op de bouwplaats. Fase 1 wordt al bewoond en voor de reeds verkochte villa’s langs de buitenrand vinden de bouwactiviteiten plaats.

Kenmerken Villa 25

De kwaliteit van het project is in alles zichtbaar

Onze makelaars vertellen u er met plezier meer over. Dat kan in een persoonlijk gesprek in de buitenlucht van de bouwplaats, of middels een comfortabele videoverbinding.