Skip to main content

Het echte werk is begonnen.
De palen zitten erin!

De bouw is nu echt begonnen. Vorige week is de heimachine op het werk aangekomen en is er meteen begonnen met het heien van de ruim 280 palen voor de 22 woningen van de buitenplaats. Nagenoeg alle palen zijn in een week tijd geslagen en staan keurig op maat, op lijn en op diepte. Als de laatste paal geslagen is kan er met de fundering worden begonnen en worden de contouren van Vecht en Veld alsmaar meer zichtbaar.

Ook zijn ondertussen de bouwketen van Trebbe geplaatst en de nodige bouwputten gegraven. De bouw is dus echt gestart. En dat is mooi zodat we volgens planning in het tweede kwartaal van 2019 de woningen uit fase 1 kunnen opleveren.

Het terrein is vanwege de veiligheid voorzien van hekken en niet meer onbeperkt toegankelijk. Hierdoor kun je niet meer zonder begeleiding de bouwplaats op. Maar ben je geïnteresseerd in de voortgang van de bouw of 1 van de resterende herenhuizen? Elke vrijdag tussen 15.30 en 17.30 kun je, na aanmelding in het op de locatie gelegen projectkantoor, de bouwplaats bezoeken.

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf dan in voor de nieuwsbrief